expoMAX: waardevolle leads door krachtige 2D en 3D presentaties

Ondernemerstips | 960 keer bekeken

Zero Creative heeft voor u een unieke en zeer innovatieve vorm van presenteren ontwikkeld: expoMAX. Hiermee legt u binnen 2 minuten al uw bedrijfsprocessen krachtig uit aan uw bestaande en nieuwe klanten. Is expoMAX interessant voor u? Doe hier de QuickScan.

expoMAX is een interactieve 3D animatie waarbij uw proces in hoofdlijnen op een begrijpelijke wijze wordt uiteengezet. Klanten zullen binnen enkele minuten een goed beeld hebben van uw techniek en toegevoegde waarde.

Uniek aan expoMAX is de zeer innovatieve vorm van 3D presenteren met een verbluffende interactie dat zorgt voor een extreem hoge stopping power tijdens beurzen.

De interactief bedienbare 3D presentatie over uw bedrijf of oplossingen kunt u op een groot LCD scherm, LED of video wall tonen. Doordat de presentatie de juiste context van uw oplossing laat zien, bijvoorbeeld als onderdeel van een groter geheel, krijgt u meer aanvragen voor “de totale oplossing” dan alleen “losse producten”.

Door een 3D presentatie te gebruiken hoeft u ook uw fysieke machines niet meer te vervoeren naar beurzen, waardoor u op standruimte en transport- en installatiekosten kunt besparen.

Wilt u weten of 3D presentaties interessant zijn voor uw organisatie?
Doe hier de QuickScan.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren