Virtueel de kerstboom versieren voor Serious Request

Columns | 903 keer bekeken
Virtueel de kerstboom versieren voor Serious Request

Bedrijven versturen steeds minder kerstkaarten. Is dat erg? Het kerstgevoel zit ‘m wat mij betreft niet in kerstkaarten sturen en ontvangen. Het eind van het jaar is wel het moment om even stil te staan bij wat we als bedrijf hebben bereikt en welke relaties daarbij een rol hebben gespeeld.

Blij met onze klanten
We zouden onze klanten natuurlijk het hele jaar door moeten laten weten hoe blij we met ze zijn. Maar eerlijk is eerlijk, door de dagelijkse drukte vergeten we dit wel eens. Vandaar dat wij in de kerstperiode relaties extra te bedanken voor de samenwerking. En dat kan ook zonder kerstkaarten.

Goed doel
Klanten geven ook steeds vaker aan dat ze liever geen kerstgeschenken ontvangen. Ze vragen bijvoorbeeld of we het bedrag kunnen overmaken naar een goed doel. Vandaar dat wij drie jaar geleden onze kerstboomactie hebben bedacht, gekoppeld aan Serious Request. Dit jaar gaat de opbrengst van de jaarlijkse 3FM-actie naar kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

HITMA-relaties kunnen een virtuele kerstbal ophangen in onze digitale kerstboom (bijvoorbeeld met hun logo). Voor elke bal maken wij 10 euro over naar Serious Request.

‘Glazen huis in de hal
Op de homepage van onze website kunt u zien welke bedrijven een kerstbal hebben opgehangen. Èn u kunt ‘naar ons zwaaien. We hebben namelijk ons eigen ‘Glazen huis’ gecreëerd. Met een webcam is een live-verbinding met onze hal tot stand gebracht.

Promo-filmpje
Wat is kerstmis zonder een kerstfilmpje? Wij zijn er gek op. En laten we nou een collega hebben die kan acteren. Deze collega, Stefan Duran, is in zijn vrije tijd rapper en heeft de nodige videoclip-ervaring. Hij was meteen enthousiast toen we hem vroegen mee te werken aan de HITMA-kerstvideo. Hier ziet u het resultaat.

Helpt u mee?
Als u nou ook van plan bent via Serious Request kinderen in oorlogsgebieden een toekomst te geven. Dan kunt u natuurlijk onze kerstboomactie op de Serious Request-website extra ‘versieren’. The next generation zal u er dankbaar voor zijn.

Fijne feestdagen!

Astrid van Ballegoy (Twitter @Astrid_HITMA)

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren