Fluke Nederland B.V.

Fluke Nederland B.V.

Adres
Science Park Eindhoven 5110
Postcode
5692EC
Plaats
Son en Breugel
Land
Nederland

Fluke Nederland B.V.

Fluke werd in 1948 opgericht en sindsdien heeft het bijgedragen aan de opbouw en groei van een unieke technologiemarkt met mogelijkheden voor testen en het oplossen van problemen. Deze mogelijkheden nemen inmiddels een uiterst belangrijke plaats in in de productie- en servicebranches. Elke nieuwe fabriek en elk nieuw kantoor, ziekenhuis en gebouw vormt vandaag de dag een potentiële klant voor Fluke-producten.

Fluke is expert op het gebied van de installatie, het onderhoud en de service van industriële elektronische componenten en precisiemetingen en kwaliteitscontrole. De instrumenten van Fluke houden het bedrijfsleven en de industrie wereldwijd op de been, oftewel 'up and running'.

Enkele voorbeelden van klanten en gebruikers zijn technici, ingenieurs, meetprofessionals, fabrikanten van medische apparatuur en professionals op het gebied van computernetwerken. Mensen die afhankelijk zijn van instrumenten en die instrumenten gebruiken om hun persoonlijke mogelijkheden uit te breiden.

Fluke neemt inmiddels op elke markt waarop het bedrijf actief is de eerste of tweede positie in. Het merk Fluke staat bekend vanwege de draagbare, robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke producten en strenge kwaliteitsnormen.

Fluke 805 FC-trillingsmeter

Toegevoegd op 17.03.2015 door Fluke Nederland B.V.

De betrouwbare, reproduceerbare, nauwkeurige manier om de lagers en algemene trillingen te controleren Neem vol vertrouwen 'go/no-go'-beslissingen. De Fluke 805 FC-trillingsmeter is het mee... Bekijk product