Dutch Technology Week - Think Tomorrow

21.05.2015 | Branchenieuws | 819 keer bekeken

Wist u dat de chips in de meeste smartphones en tablets met de machines van ASML worden gemaakt? Vliegt u vanaf Schiphol naar Barcelona? Dan wordt uw bagage vervoerd met de bagage afhandelingsystemen van Vanderlande uit Veghel. En de slimme pil van Philips weet door een 'ingebouwde navigatie' precies op welke plek in het lichaam een medicijn nodig is.

Brainport Regio Eindhoven vertelt van 31 mei t/m 6 juni 2015 voor de 4e keer de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen tijdens de Dutch Technology Week (DTW).

De Dutch Technology Week biedt een enorm programma vol tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet 'n greets en plekken waar u een kijkje in de toekomst krijgt. Sommige activiteiten duren de hele week, maar er zijn ook kortlopende activiteiten.

Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

> Bekijk hier het programma

In 2014 werden maar liefst 34.000 bezoekers ontvangen tijdens ruim 40 activiteiten. Eén van de hoogtepunten toen was de High Tech Ontdekkingsroute die maar liefst 19.000 bezoekers trok.

Dit jaar hopen de organisatoren op een nog groter en veelzijdiger publiek tijdens de verschillende evenementen. Zeker voor jongeren en kinderen is er een hoop te beleven tijdens deze week.

Bekijk hier de DTW website voor meer informatie over deze speciale week.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren