FedEC Energieplein: all electric factory

06.09.2016 | Beursnieuws | 446 keer bekeken
FedEC Energieplein: all electric factory

Kan een procesinstallatie, zelfs een complete fabriek puur elektrisch functioneren? Zonder hydrauliek en pneumatiek? Als de stroom dan ook nog eens duurzaam is opgewekt, schept dat een unieke kans. Op het FedEC Energie Plein op Industrial Processing vinden bezoekers antwoord op de vraag of dit toekomstscenario realistisch is.

Het FedEC Energie Plein in hal 12 is dé plek waar de energie consultants van FedEC hun kennis met de bezoekers delen. Dat doen ze door innovatieve systemen, zoals industriële warmtepompen en brandstofcellen te tonen en door dagelijks over belangrijke thema’s presentaties te houden. 

Elke beursdag komen actuele zaken op het vlak van Wet- en regelgeving rond energie, technologie, duurzaamheid én het onderwerp energie- en ICT (Internet of Things) aan de orde. De sprekers delen tips hoe je vandaag met relatief eenvoudige oplossingen energie bespaart;  hoe Internet of Things helpt het monitoren van energieverbruik te verbeteren en welke rol alternatieve energiebronnen spelen om als procesindustrie op te schuiven richting de circulaire economie.

Het FedEC Energie Plein staat in hal 12, partner is Federatie Energie Consultants.

Bezoek de website van Industrial Processing voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren