​Machevo Connect, hét netwerkmoment voor toeleveranciers aan de procesindustrie

05.10.2016 | Branchenieuws | 414 keer bekeken
​Machevo Connect, hét netwerkmoment voor toeleveranciers aan de procesindustrie

De Machevo & Bulk Vereniging organiseert maandag 21 november hét netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2016. Tijdens dit evenement komen alle genodigden van Machevo en de Industrial Processing bijeen in het Media Plaza van de Jaarbeurs. Hoort u daar ook tussen?

Ook dit jaar staat een dagvoorzitter van allure garant voor een dynamische dag. Verslaggever en televisiepresentator Art Rooijakkers, onder meer bekend van Wie is de mol, leidt het programma. De Algemene Ledenvergadering van de vereniging loopt als een rode draad door het evenement. Vergaderen krijgt ineens een andere betekenis als u een ALV bij Machevo hebt meegemaakt.

Netwerkmomenten

Het programma bevat uiteraard zeer veel netwerkmomenten maar ook wervelende lezingen met topsprekers, zoals trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij zal onder meer ingaan op de invloeden die energie, water en grondstoffen hebben op onze branche. Dichter op onze branche ingezoomd is de lezing van directeur productie bij CONO Kaasmakers Peter Schurink over de nieuwe duurzame kaasmakerij van CONO in Westbeemster.

Deelname op uitnodiging
Deelname is op uitnodiging door Machevo en Jaarbeurs. Wilt u ook naar hèt netwerkevenement voor de procesindustrie komen maar u bent nog geen lid? Word dan snel lid en profiteer! U betaalt dit jaar alleen lidmaatschapsgeld voor de resterende maanden en lidmaatschap biedt, naast toetreding tot ons omvangrijke netwerk, ook vele financiële- en praktische voordelen. 

Aanmelden kan via www.machevo.nl/lidmaatschap.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren