Print zelf lean- en veiligheidspictogrammen

18.04.2016 | Branchenieuws | 504 keer bekeken
Print zelf lean- en veiligheidspictogrammen

Met de pictogram- en labelprinters van Brady print u pictogrammen voor een visuele werkplek. Goed geplaatste signalisatie helpt het aantal ongevallen op de werkplek te verminderen en verhoogt de productiviteit.

Meer productiviteit
De implementatie van een visuele werkplek volgens het 5S-principe zorgt voor een productiviteitsverhoging tot 40%. 5S verhoogt de productiviteit door de werkplek tot zijn essentie te reduceren, door standaardisatie en door een duidelijke communicatie over procedures, beschikbare tools en informatie op plaatsen waar deze de meeste impact hebben.

Brady biedt duurzame labels aan voor een visuele werkplek, waaronder lean- en 5S-labels, vloermarkering, labels voor opslagruimten, niveau-indicatoren, meterlabels, labels voor de identificatie van apparatuur en logistieke labels. Deze duurzame labels blijven leesbaar en blijven kleven, zelfs in veeleisende omstandigheden, en kunnen ter plaatse geprint worden met een Brady-printer.

Minder ongevallen
Op basis van 5S heeft Brady 5S Plus ontworpen om de veiligheid op de visuele werkplek verder te verbeteren. De reden hiervoor is dat veiligheidssignalisatie ook de productiviteit verhoogt, door het aantal ongevallen, productieonderbrekingen en het ziekteverzuim te verminderen.

Brady biedt sterke en duurzame leidingmerkers, chemische labels, markering van nooduitgangen en visuele markeringen i.v.m. brandveiligheid aan, alsook labels met veiligheidsinstructies, waarschuwings-, gebods- en verbodspictogrammen en pictogrammen voor noodsituaties. Deze kunnen allemaal op duurzame materialen geprint worden met een Brady-printer.

Ter plaatse labels printen
Brady biedt een volledig gamma pictogram- en labelprinters aan die zich perfect lenen voor de implementatie en ondersteuning van een 5S Plus-werkplek. Met deze printers kunt u labels, lean- en veiligheidspictogrammen creëren in tal van vormen, kleuren en groottes, en zo ongevallen verminderen en de productiviteit verhogen!

E-mail emea_request@bradycorp.com voor Brady's gratis 5S Plus-gids met tips over hoe u ongevallen vermindert en de productiviteit verhoogt. 

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren