Yves Willems namens Machevo in jury PIP 2016

27.05.2016 | Branchenieuws | 417 keer bekeken
Yves Willems namens Machevo in jury PIP 2016

Namens de Machevo & Bulk Vereniging neemt bestuurslid en penningmeester Yves Willems plaats in de jury van de Proces Innovatie Prijs 2016. Hij kijkt uit naar het beoordelingswerk dat hem en de acht andere juryleden uit de procesbranche te wachten staat. "Ik bekijk de Proces Innovatie Prijs als de vitrinekast van de procesindustrie, en als jurylid krijg ik de kans vooraan te zitten."

Via de Proces Innovatie Prijs (PIP) kunnen bedrijven hun laatste nieuwe ontwikkelingen tonen en krijgt een breder publiek zicht op de fabriek van de toekomst. "Dit geheel vindt de Machevo & Bulk Vereniging zo belangrijk dat zij de nodige ondersteuning en samenwerking bieden", legt Willems uit.

Honger naar innovaties
Het is niet alleen voor de vereniging dat Willems plaatsnam in de jury. "Mijn persoonlijke honger naar innovaties is ook een belangrijke drijfveer", vertelt hij. Willems is oprichter en zaakvoerder van Optyl bvba. Hij is gespecialiseerd in industriële stof- en gasmetingen en heeft door zijn ruime ervaring een brede kijk op de procesindustrie.

Feestelijke award-show
De PIP wordt iedere editie van Industrial Processing op de eerste dag van de beurs uitgereikt. Dit jaar gebeurt dat op 4 oktober in de Jaarbeurs tijdens een feestelijke award-show.
Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren